Groei met Birdhouse Masterclass!

Loop je rond met een geweldig idee voor een eigen start-up? Heb je die stap al gezet, maar ben je klaar voor een groeiversnelling? Dan zit je nergens beter dan bij de gloednieuwe Birdhouse Masterclass.

Birdhouse Masterclass is de online videocursus van start-up accelerator Birdhouse. Hiermee delen we onze expertise en ons netwerk nu ook online met al het ondernemerstalent in België. Je leert op jouw eigen tempo alles wat je moet weten over het groeien van je start-up.


Birdhouse Masterclass: van founders…

Onze sprekers zijn allen Belgische topondernemers en hebben zelf al succesvolle start-ups uit de grond gestampt. Ze geven jou tips mee zodat jij niet de fouten maakt die zij onderweg gemaakt hebben.

… voor founders

Wil je stappen zetten in finance, marketing of talent aanwerven? Na de Masterclass sta jij al een paar stappen verder dan onze topondernemers toen ze aan hun ondernemersavontuur begonnen. Jouw ideale leermeesters!

Finance, Marketing & Talent

In de eerste Masterclass leer je hoe je jouw financiële huishouding op orde brengt, hoe je een financieel plan opstelt, hoe je investeerders aantrekt en hen overtuigt om je start-up naar het volgende niveau te tillen.

In het voorjaar van 2021 volgen Masterclasses rond marketing - van idee tot marketingplan en jouw eerste succesvolle campagnes - en rond het aantrekken van talent en het bouwen van een coherent team.

De start-up universiteit van de toekomst

Wanneer je wilt, waar je wilt, zo zal het leren van de toekomst eruit zien. Wij beginnen er nu al mee.

  • Je volgt de lessen online. Waar en wanneer, dat kies je volledig zelf.

  • Je bepaalt zelf je eigen tempo.

  • Elke videoles zoomt in op één topic. Kort, helder en altijd to the point.

  • Verwacht je aan extra content zoals webinars en podcasts.

  • Je hebt vier maanden toegang tot alle ingeschreven Masterclasses.

Succesverhalen

“Ik wou dat dit bestond toen ik mijn eerste bedrijf aan het opstarten was. Ik heb alle modules van de Finance Masterclass reeds zelf in preview kunnen bekijken; de inhoud is van ongeziene kwaliteit.”

Niels Peetermans, Qallo

“Wij hadden een enorme drive om te ondernemen, maar we kenden niets van finance toen we onze start-up begonnen. Dat schrikt veel mensen met ondernemersplannen af. De Birdhouse Masterclass neemt dat obstakel weg.”

Beerselect

“Ik had nood aan een klankbord en een hulplijn. Dat vangnet heb ik gevonden bij Birdhouse. ”

Get Driven

“Voor start-ups die snel willen groeien, is de Birdhouse Masterclass de missing link. Je leert snel en efficiënt, zodat je weinig tijd verliest en kan blijven focussen op je onderneming. ”

TechWolf

“Het is een grote troef dat je leert van andere founders. Van succesvolle ondernemers die de hindernissen die wij tegenkomen al overwonnen hebben. Walk the talk.”

Contractify

Til jouw start-up naar een hoger niveau!

Schrijf je nu in voor de Finance Masterclass.

In samenwerking met