Birdhouse Masterclass

Je start-up explosief doen groeien? Dat kan voortaan ook online, dankzij Birdhouse Masterclass. We starten vandaag al met het leren van de toekomst: op het tempo dat je zelf kiest, waar en wanneer je maar wil. Je krijgt videolessen van topondernemers over finance, marketing en talent aantrekken.

De Birdhouse Masterclass is een initiatief van Birdhouse, voor én door founders.

Birdhouse Accelerator

Birdhouse accelerator helpt hongerige start-ups om explosief te groeien. Dat mag je letterlijk nemen: de start-ups die deelnemen, zien hun omzet daarna elk jaar met meer dan 300 procent stijgen.

Bij Birdhouse krijg je als founder toegang tot bakken expertise, een enorm netwerk én kapitaal. Samen met ervaren mentoren en coaches stippel je een programma op maat uit om op vier maanden tijd je ambities te realiseren.

Samen met onze partners

Birdhouse Masterclass is een samenwerking tussen Birdhouse, VLAIO (Agentschap Innoveren & Ondernemen), Belfius en VGD.  

VLAIO wil  het ondernemerschap in Vlaanderen boosten. Het stimuleert en ondersteunt starters, blijvers en groeiers. Birdhouse Masterclass past perfect binnen deze missie en binnen het netwerk aan initiatieven waar ondernemers op kunnen rekenen.

Belfius wil als Belgische bank jonge ondernemingen de beste kansen geven en is partner van Birdhouse. Belfius begrijpt als geen ander dat een goede start goud waard is. Daarom krijgt elke Belfius-klant een duwtje in de rug dankzij een uitstekende begeleiding, een voordeelpakket bankdiensten én een korting van 100 euro op elke Masterclass.  

Birdhouse en financieel dienstverlener VGD slaan de handen in elkaar om samen de succesratio van Belgische start-ups te verhogen. Dankzij het partnership krijgen start-ups toegang tot de uitgebreide expertise van VGD in verschillende kennisdomeinen. De adviseurs vormen een uniek en vertrouwd aanspreekpunt voor de vele ondernemersvragen waarmee startende ondernemingen worden geconfronteerd. Dat gaat van Accountancy en Tax tot Legal, CFO Services, Corporate Finance, HR Advisory & HR Legal, Subsidies, ... Alle expertise is aanwezig om start-ups te begeleiden met onafhankelijk en proactief advies doorheen hun volledige ondernemerstraject.

 

Contact

Heb je vragen over Birdhouse Masterclass? Wil je meer informatie over een bepaalde Masterclass? Stuur een mail naar: masterclass@gobirdhouse.com