Je krijgt videolessen van echte ervaringsdeskundigen. Deze Belgische topondernemers zijn allemaal bezeten door explosieve groei en hebben zelf al succesvolle start-ups uit de grond gestampt. 

Ze geven jou tips mee zodat jij niet de fouten maakt die zij onderweg gemaakt hebben. Na de Masterclass sta jij al een paar stappen verder dan zij toen ze aan hun ondernemersavontuur begonnen.
Jouw ideale leermeesters!

De Marketing Masterclass Sprekers

Marketing heeft geen geheimen voor deze experts. Ze weten als geen ander hoe je een start-up op de kaart zet, hoe je de aandacht van jouw doelpubliek trekt én vasthoudt, hoe je marketing inzet om sneller te groeien. Met hun tips en tricks boks je zelf een succesvolle marketingcampagne in elkaar!

De Talent Masterclass Sprekers

Deze ondernemers hebben al bewezen dat ze een neus hebben voor talent. Ze slagen er niet alleen in om de juiste profielen op het spoor te komen en aan te trekken, ze maken er ook nog eens een hechte ploeg van. Dankzij hun lessen kan je zelf een winning team bouwen.

De Finance Masterclass Sprekers

Deze ervaringsdeskundigen goochelen elke dag met cijfers en getallen. Ze maken de complexe wereld van finance toegankelijk voor elke founder, ook die zonder economiediploma. Met hun goede raad heb je het financiële luik van jouw start-up helemaal op orde en kan je voluit focussen op groei.