Leslie Cottenjé

Co-founder & CEO Hello Customer

Leslie is co-founder van Hello Customer en weet daarom als geen ander hoe je technologie inzet om je klant centraal te stellen. Het platform helpt bedrijven bij het vergaren van oprechte feedback op hun product of service. Op haar LinkedIn-profiel zegt Leslie: “We believe that businesses grow where people matter.” Die visie ligt aan de basis van haar Masterclasses over employer branding en het bepalen van het juiste profiel om jouw team te komen versterken.

Michiel Crommelinck

Co-founder Officient

Michiel Crommelinck is een echte bruggenbouwer. Tussen mensen, ideeën, tussen wetenschap en praktijk… Maar ook tussen werkgevers, werknemers en HR-afdelingen! Met die expertise helpt hij jou op weg bij het formuleren van een slimme strategie om de juiste mensen aan te trekken voor jouw start-up-team!

Jonathan Berte

Founder Robovision

Als oprichter van Robovision stort Jonathan Berte zich volledig op het industrialiseren van deep learning, waarmee hij machine learning en AI volledig schaalbaar maakt. Jonathan is aanhanger van de open source-beweging en werd benoemd tot Disruptor of the Year 2018. Maak je borst dus maar nat voor een indrukwekkend verhaal rond succes bij zijn Masterclass!