Pieterjan Bouten

Co-founder & CEO Showpad

There’s no business like Show… Pad! Als co-founder stampte Pieterjan een van de meest succesvolle Belgische ondernemingen uit de grond. Met meer dan 1000 klanten, waaronder Johnson & Johnson, Fujifilm en Bridgestone, is het SAAS-bedrijf wereldwijd actief. Showpad is niet het enige project van Pieterjan; ook het Gentse In The Pocket staat op zijn ondernemers-cv!

Davy Kestens

Founder & CEO Cake

Met zijn start-up Cake ontwikkelde Davy een volledig transparante banking app. Die open houding nam hij mee uit Silicon Valley, waar hij het succesvolle Sparkcentral uit de grond stampte. Al die activiteiten leverden hem een enorme lading kennis op rond strategy, funding en founding. Die deelt hij uiteraard graag!

Frank Maene

Managing partner Volta Ventures

Frank Maene werkt al meer dan 25 jaar met software start-ups, onder meer als coach, executive en investeerder. Dit laatste doet hij nu als managing partner van de Gentse venture capitalist Volta Ventures. Met al die jaren ervaring weet Frank als geen ander wat een start-up nodig heeft om exponentieel te groeien.

Renaat Berckmoes

Co-founder Fortino Capital

Bij venture capitalist Fortino Capital richt Renaat zich als co-founding partner op early growth. Zo zet hij zich in om start-ups met de juiste strategische expertise explosief te laten accelereren. Hij is een krak in het bepalen van een succesvolle go-to-marketstrategie en weet start-ups altijd aan de juiste financiële connecties te helpen.

Hendrik Winkelmans

Founder Freshmen Fund

Als founder en CEO van Fiets! bouwde Hendrik de marktleider in de verkoop van fietsen uit in België, kocht vervolgens een keten van 14 winkels in NL en werd daarmee marktleider in de volledige BeNeLux. Uiteindelijk verkocht hij zijn bedrijf aan een private equity bedrijf en stapte Colruyt in. Nu investeert hij als founder van Freshmen Fund in creatieve jonge ondernemingen.

Vincent Jocquet

CFO Sentiance

Met zijn expertise op het gebied van finance en strategic management helpt Vincent je als geen ander met gefundeerd accelereren! Zijn ruime ervaring bouwde hij op bij EY als corporate finance consultant, en als CFO bij het Antwerpse tech-bedrijf Sentiance. Hier bouwt hij onder meer aan een succesvol team en structureert hij het proces rond het ophalen van kapitaal.

Niels Peetermans

CPO en Co-founder Qallo

Niels is een krak in scale-up strategy en operations. Als co-founder van o.a. Poppy (venture met D'Ieteren) bouwde hij mee aan een mobile car sharing platform met meer dan 350 auto's in de vloot. Momenteel is Niels investeerder in het B2C go-to-market en growth marketing agency Atlasnine en bouwt hij samen met Alexander Van Laer en Moos Tits aan hun holding Honey Badger Ventures.

Iris Detavernier

Bedrijfsadviseur VLAIO

Als bedrijfsadviseur bij VLAIO kijkt Iris samen met haar klanten naar de volledige breedte voor een deftige financieringsmix. Ze heeft oog voor zowel de traditionele als alternatieve vormen om je bedrijf van kapitaal te voorzien. Iris is daarnaast al meer dan 12 jaar actief als accountmanager FINMIX bij Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Carl Jacobs

Co-founder Apicbase

Als co-founder van het succesvolle Apicbase ontwikkelt Carl software voor de horeca om kosten laag te houden, kwaliteit te bevorderen en werknemers blij te maken. De start-up heeft zijn scope in de loop der jaren flink verbreed; initieel richtte het zich namelijk alleen op (systemen voor) food photography! Met zijn ruime ondernemerservaring kan Carl je alles vertellen over food & beverage, SAAS en fundraising.

Matthias Browaeys

Founder WinWinner & co-founder The Harbour

Matthias Browaeys smeekte ooit om een ondernemersnummer als verjaardagscadeau. Dat heeft gewerkt, want samen met Aelbrecht Van Damme richtte hij twee bedrijven op: WinWinner en The Harbour. Met het eerste focust hij zich op winwinleningen en brengt hij particuliere investeerders in contact met jonge bedrijven. Met het tweede ondersteunt hij start-ups en scale-ups op strategisch niveau bij het ophalen van de juiste financiering.

Wout Meuleman

Founder BeerSelect

Wout Meuleman is een liefhebber van bier. Wel zo handig als je de grootste bierbrouwerij in Gent uit de grond stampt! Als founder en general manager van BeerSelect biedt hij een unieke selectie speciaalbieren van lokale microbrouwerijen. Zijn persoonlijke succestroeven: business strategy, finance en anderen inspireren. Inspireert hij jou ook?

Aelbrecht Van Damme

Founder The Harbour & Co-founder WinWinner

Een internationale juridisch-financiële krak. Zo mogen we Aelbrecht toch zeker wel noemen als co-founder van WinWinner én The Harbour, de bedrijven die hij met Matthias Browaeys oprichtte. Met het eerste focust hij zich op winwinleningen en brengt hij particuliere investeerders in contact met jonge bedrijven. Met het tweede ondersteunt hij start-ups en scale-ups op strategisch niveau bij het ophalen van de juiste financiering. Need we say more?

Til jouw start-up naar een hoger niveau!

Schrijf je nu in voor de Finance Masterclass.