Moos Tits

CMO & Co-Founder Qallo

Serie-ondernemer en growth marketeer Moos Tits, die mee aan de wieg stond van onder meer maaltijdplatform FLAVR en autodeelplatform Poppy, weet als geen ander hoe een bedrijf van 0 naar 1 te brengen.
Nu richt hij zijn vizier volop op Qallo, het bedrijf dat met zijn supplementen de performance van esports-atleten boost.

Reinhard De Milt

Chief growth strategy &
Partner com&co

Content als kern van je marketingstrategie. Dat is de succesformule die Reinhard De Milt hanteert als Chief Growth Strategist bij com&co. Als expert op het gebied van digitale marketing in de brede zin helpt hij je met zijn masterclass bij het uitwerken van persona’s en bijbehorende doelstellingen voor jouw scope.

Cedric Engels

Co-Founder & CEO Sonhouse

Met Sonhouse zette Cedric Engels het concept van sonic branding op de Belgische kaart. Zo ontwikkelde hij al geluidsidentiteiten voor Coolblue, Spa, Stad Gent en diverse films en televisieproducties. Daarnaast is Cedric ook een krak in het uitdenken van een aantrekkelijke huisstijl, brand identity en succesvolle campagnes. En hadden we al verteld dat hij de helft van dj-duo Hermanos Inglesos is?

Marie Martens

Co-founder Tally Forms

Marie helpt je de eerste stappen te zetten bij het opstellen van een succesvol marketingplan voor jouw start-up. Zelf deed ze dat als marketing expert bij In The Pocket en nu ook voor haar kersverse start-up Tally Forms. Met dit platform kun je eenvoudig aantrekkelijk ogende formulieren en surveys opstellen. Wellicht handig voor bij je volgende marktonderzoek?

Gilles Mattelin

Co-founder Henchman,
ex-Co-founder Intuo

Hoe maak je van een contact een sales lead? Gilles Mattelin legt het je uit. De co-founder van Henchman heeft een brede expertise in huis op het gebied van sales, ondernemen en het uitbouwen van uitmuntend presterende marketingteams. Dat deed hij ook voor zijn vorige bedrijf Intuo, waarmee hij met kantoren in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk de landsgrenzen heeft overgestoken.

Jorn Vanysacker

Co-founder Henchman,
ex-CMO Intuo

Na hun gezamenlijke avontuur bij Intuo konden Jorn Vanysacker en Gilles Mattelin nog geen afscheid van elkaar nemen. Zo hebben ze zich gebroederlijk op hun nieuwe bedrijf Henchman gestort. Die samenwerking trekken ze door bij Masterclass, waarbij ze je up-to-speed brengen op vlak van lead generatie.

Robin Van Cleemput

Head of Creative Teamleader

Hoe vertaal je jouw boodschap het best naar een online advertentie? Robin Van Cleemput, head of creative bij Teamleader en tevens taalpurist, vertelt het je en weet als geen ander hoe je een idee vertaalt naar succesvolle concepten en campagnes. Zo won hij ook de Channel Award 2021 in de categorie Best Vendor Covid Campaign voor zijn werk bij Worksmarter.eu!

Stef Nimmegeers

Co-founder Bothrs & Healthblocks

We create better experiences, faster! Dat is de slogan van Bothrs, het experience design agency van co-founder Stef Nimmegeers. Als afgestudeerd bedrijfspsycholoog heeft hij een grote passie voor behavioral design en hoe dat een positief effect kan hebben op het dagelijks leven van mensen. Die kennis zet hij ook zeker en vast in bij het uitbouwen van succesvolle content strategieën, waar hij je alles over vertelt.