Boost jouw marketing en team met 20% bundelkorting

Ben je klaar om je product succesvol in de markt te zetten? En wil je weten hoe je het juiste talent aan boord haalt en houdt? Dan is deze bundel voor jou. In plaats van 500 euro betaal je met deze bundel slechts 400 euro voor deze twee Masterclasses.

Marketing Masterclass: op naar impactvolle marketing

 • Hoe werk ik een succesvol marketingplan uit?

 • Hoe zet ik in op branding, positionering en lead generation?

 • Hoe verbind ik marketing en sales met elkaar?

 • Hoe meet ik het succes van mijn marketingacties?

Marketing zet een turbo op jouw groei

Je wil (en kan) geen duizenden euro’s betalen aan een agency. Maar SEO, SEA, bounce rates en funnels zijn wellicht niet je sterkste punten.
In deze Masterclass leer je hoe marketing de groei van jouw start-up boost. Onder de vleugels van experts maak je zelf een marketingplan en lanceer je jouw eigen succesvolle digitale marketingcampagne.

Talent Masterclass: dé sleutel naar snelle groei

 • Wat is mijn rol als founder bij het bouwen van een sterk team?

 • Wanneer ga ik voor een ervaren rot of een hongerige jonge wolf?

 • Hoe kan ik in de war for talent opboksen tegen grotere bedrijven?

 • Hoe houd ik talent ook aan boord?

Een sterk team = een sterke start-up

Het ontbreken van een complementair team is oorzaak nummer één bij 23% van de falende start-ups.
Bij Talent Masterclass leer je hoe je het juiste profiel bepaalt, aantrekt en hoe je de ideale kandidaat eruit pikt. Zo bouw je een team dat je start-up nog sneller en nog steviger doet groeien.

Voordelig tarief
dankzij partners

Door de steun van VLAIO (Agentschap Innoveren & Ondernemen), Belfius en VGD volg je de Masterclasses tegen een zeer voordelig tarief.

In plaats van 2450 euro voor de Marketing en Talent Masterclass samen, betaal je slechts 500 euro. Met de bundelkorting van 20% is dit nu slechts 400 euro (excl. 21% btw) of 484 euro (incl. 21% btw)!

Wat houdt je nog tegen?

 • Je wil bijleren over Marketing en Talent, maar je werkt nu al 25 uur per dag. Hoe ga je die Birdhouse Masterclass er ook nog bijnemen?

  Je leert op je eigen tempo. Waar en wanneer je maar wil. De videolessen en alle tools blijven vier maanden lang beschikbaar per masterclass. Voor deze bundel heb je dus acht maanden de tijd.

 • Les één die je als founder meekrijgt: je moet elke cent twee keer omdraaien. Is het dan wel slim om te investeren in een online lesreeks?

  Birdhouse slaat voor deze Masterclass de handen in elkaar met VLAIO (Agentschap Innoveren & Ondernemen), Belfius en VGD. Op deze manier kunnen we de Marketing en Talent Masterclass samen ter waarde van 2450 euro aanbieden aan 500 euro. Met de bundelkorting van 20% is dit nu slechts 400 euro (excl. 21% btw) of 484 euro (incl. 21% btw)! Als Belfius klant kun je nog een extra korting aanvragen.