Boost jouw finance en marketing met 20% bundelkorting

Ben je klaar om jouw briljante idee om te toveren tot een rendabel businessmodel? En wil je weten hoe je jouw product succesvol in de markt zet? Dan is deze bundel voor jou. In plaats van 745 euro betaal je met deze bundel slechts 596 euro voor deze twee Masterclasses.

Finance Masterclass: alles over finance en funding

 • Hoe tover ik mijn briljante idee om tot een rendabel businessmodel?

 • Hoe stel ik de ideale finmix samen?

 • Hoe overtuig ik een investeerder om geld in mijn start-up te steken?

 • Waar vind ik de juiste funding voor mijn start-up?

Uitdaging #1 voor start-ups

No worries, je bent zeker niet de enige (toekomstige) ondernemer die wakker ligt van geld. We vroegen 3.500 start-ups wat hun grootste uitdagingen waren. Helemaal bovenaan het podium: finance & funding. Het financiële aspect is obstakel nummer één voor ondernemers.

Marketing Masterclass: op naar impactvolle marketing

 • Hoe werk ik een succesvol marketingplan uit?

 • Hoe zet ik in op branding, positionering en lead generation?

 • Hoe verbind ik marketing en sales met elkaar?

 • Hoe meet ik het succes van mijn marketingacties?

Marketing zet een turbo op jouw groei

Je wil (en kan) geen duizenden euro’s betalen aan een agency. Maar SEO, SEA, bounce rates en funnels zijn wellicht niet je sterkste punten.
In deze Masterclass leer je hoe marketing de groei van jouw start-up boost. Onder de vleugels van experts maak je zelf een marketingplan en lanceer je jouw eigen succesvolle digitale marketingcampagne.

Voordelig tarief
dankzij partners

Door de steun van VLAIO (Agentschap Innoveren & Ondernemen), Belfius en VGD volg je de Masterclasses tegen een zeer voordelig tarief.

In plaats van 3.450 euro voor de Finance en Marketing Masterclass samen, betaal je 745 euro. Met de bundelkorting van 20% is dit nu slechts 596 euro (excl. 21% btw) of 721,16 euro (incl. 21% btw)!

Wat houdt je nog tegen?

 • Je wil bijleren over finance en marketing, maar je werkt nu al 25 uur per dag. Hoe ga je die Birdhouse Masterclass er ook nog bijnemen?

  Je leert op je eigen tempo. Waar en wanneer je maar wil. De videolessen en alle tools blijven vier maanden lang beschikbaar per masterclass. Voor deze bundel heb je dus acht maanden de tijd.

 • Les één die je als founder meekrijgt: je moet elke cent twee keer omdraaien. Is het dan wel slim om te investeren in een online lesreeks?

  Birdhouse slaat voor deze Masterclass de handen in elkaar met VLAIO (Agentschap Innoveren & Ondernemen), Belfius en VGD. Op deze manier kunnen we de Finance en Marketing Masterclass samen ter waarde van 3.450 euro aanbieden aan 745 euro. Met de bundelkorting van 20% is dit nu slechts 596 euro (excl. 21% btw) of 721,16 euro (incl. 21% btw)! Als Belfius klant kun je nog een extra korting aanvragen.